کمک به نیازمندان؛ به قید فوریت!
چرا باید در کنار تلاش برای اصلاح قوانین کار (که به خودی خود مانع بزرگی برای برقراری عدالت در دستمزدها و کارآفرینی هستند) یا در کنار ایجاد اشتغال در مناطق محروم، فعالیتهای امدادی و کمکهای خیریهای هم ارائه کرد؟
فقط کافی است مواردی را که ما تا به حال در همسادگی کمک کردهایم، یک بررسی کوتاه کنید. همهی موارد ما از آسیب پذیرترین و ضعیفترین اقشار جامعه بودهاند.
✅ بله! ایدهآلترین نوع کمکهای خیریهای، کمک در جهت ایجاد استقلال اقتصادی خانواده است؛ از طریق ایجاد اشتغال و حتی بهبود زیرساختها، فضا و قوانین مربوط به کار.
❗️اما همیشه خانوادههایی هستند که «نیاز فوری» به کمکهای امدادی دارند.
باید به یک مادر هفتاد ساله با سه پسر معلول در خانه و پسر چهارمی که شاگرد راننده است، کمک کرد. باید دختر بچهی شش سالهای که پدر معتادش با ورود مسئول شناسایی حتی سرش را بالا نمیآورد که این غریبهی تازهوارد به خانهاش را بشناسد، را مورد حمایت قرار داد. باید به زن سرپرست خانهای که در کارگاه قالیبافی، ماهانه پانصد تا ششصد هزار تومان درآمد دارد و سقف خانهاش در حال تخریب است، کمکرسانی کرد.
در بسیاری از مواردی که ما به شما معرفی میکنیم شرایط به گونهای است که اگر کمک انجام نشود خطرات جانی وجود دارد و نیاز به کمکهای فوری امدادی است.
متاسفانه شرایط اقتصادی این روزها بسیار نامساعد است و در صورتی که این کمکها انجام نشود به راحتی باعث مشکلات بسیار حادی برای مددجویان میشود.
👌 همسادگی با سه محور ساخت، بازسازی و تجهیز اماکن در مناطق محروم اصفهان کمکهای مردمی در این سه زمینه را بصورتی عقلانی و مدیریت شده به دست محرومترینها میرساند.
🙏 شما هم میتوانید با معرفی #همسادگی به دوستان و آشنایان و با اشتراکگذاری پستها از ما حمایت کنید.
برچسبهای کلیدی: چرایی کمک های فوری، نیازمندان نیاز به کمک اورژانسی دارند، نیازهای فوری مددجویان، کمک های فوری و اضطراری، امداد فوری و ضروری، چرا به نیازمندان کمک می کنیم؟
یک دیدگاه بنویسید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارید!